Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2014 07:38 - ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРМАЛИНА
Автор: konsult Категория: Бизнес   
Прочетен: 939 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2014 12:23


 

 

Серията турмалинови продукти Dr. Nature са създадени по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити(с изключение на турмалиновия накитник), бамбукови въглища и органичен германий. Четирите активни елемента са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна.  Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

Полезна информация за ТУРМАЛИНА

Турмалинът е природен минерал (скъпоценен камък), със сложен и променлив състав, от който зависи и цвета на конкретния кристал. Той проявява пиро- и пиезоелектрични свойства - при нагряване или механично третиране в кристалната решетка протичат процеси, благодарение на които кристалът генерира слаб ток. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0.06 mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма и да се стимулира кръвообращението.

Турмалинът е уникален природен кристал. Той излъчва едновременно инфрачервена топлина, отрицателни йони (въздушни витамини), генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма. Благодарение на турмалина се постига изключителен оздравителен резултат, който не може да се постигне с никой друг минерал, познат на човека.

Наред с основните си биохимични и биофизични качества, турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда. Взаимодействието му с кръвта и енергийните потоци в организма, способства за отпускане на гладките мускули на вътрешните органи, протича дълбочинно активиране на енергийните меридиани, подобрява се еластичността на съдовете, циркулацията на кръвта и лимфата. Повишава се съдържанието на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергия, ефективно се релаксира нервната система и се усилват  имунните функции на клетката.

От всички познати пиродни минерали, само турмалинът „носи“ постоянен електричен заряд и за това го наричат кристален магнит. При нагряване, турмалинът създава слабо магнитното поле, излъчва отрицателни йони, които действат, както следва:

  • усилват клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата;

  • подобряват притока на кръв;

  • възстановяват лимфната система;

  • възстановяват ендокринната и хормоналната системи;

  • подобряват храненето на органи и тъкани;

  • укрепват имунитета;

  • балансират вегетативната нервна система (система за възбуждане и потискане на психиката);

  • подобряват съня;

  • възстановяват нервната система след стрес;

  • повишават сексуалната функция.

 

Смята се, че поради силните си пиро- и пиезоелектрични свойства турмалинът неутрализира негативните енергии и усилва психическата енергия и устойчивост на човека.

Мощен биологичен ефект имат и отделяните от турмалина инфрачервени вълни в далечния IR спектър. Когато инфрачервените вълни проникнат в кожата, те влизат в контакт с водните молекули. В резултат на възникващия резонанс се засилват молекулните вибрации, което предизвиква топлинен ефект и микро-повишаване на температурата на тъканите. Това на свой ред води до подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите в тялото. В резултат натрупаните токсини се извеждат по-лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.

Ако информацията ви е била полезна, за въпроси и доставка:
mybusiness@abv.bg
0878121514

Успех!


 

 





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: konsult
Категория: Бизнес
Прочетен: 25377
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031