Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 22:47 - Водорасли за отслабване
Автор: konsult Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
0



Кафявите водорасли (КЕЛП) са особено богати на дефицитните в храната йод и селен. В състава на тази супeр храна влизат огромно количество микроелементи, полизахариди, витамини и аминокиселини, полиненаситени мастни киселини. Основният ефект за регулиране на теглото се дължи на алгиновата киселина, която спомага за поглъщането и извеждането на токсините от организма.

Кафявите водорасли потискат апетита, препятстват натрупването на мазнини и имат мощен детоксикиращ ефект.

Спирулината е синьо-зелено водорасло, известно като прекрасно средство за изгаряне на мазнини. Съдържа специфични вещества, които регулират обмяната на мазнините в организма, подпомагат детоксикацията, регулират нивата на триглицеридите и холестерола. Чудесно средство за намаляване на чувството на глад, като същевременно предоставя огромно количество полезни хранителни вещества. Спирулината се използва за стимулиране на имунната система. Повишава производството на антитела и цитокини, които тялото произвежда, за да се бори с инфекциите и заболяванията. Може също да подпомогне и растежа на полезните бактерии в червата, сред които и видовете Lactobacillus.

Бялата бреза е прекрасен природен диуретик, който поддържа синергичния състав на продукта за максимален ефект от приема.

Азиатската центела допълва по оптимален начин действието на тази формула, като подпомага оформянето на силуета, особено в проблемните зони на бедрата, ханша и корема. Има силно изразен антицелулитен ефект.

Кафявите водорасли имат енергобалансиращо действие за щитовидната жлеза, нормализират стомашно-чревния тракт, пикочните пътища и отделянето на течности. Намаляват нивата на лошия холестерол, регулират кръвното налягане, релаксират нервната система, имат противосклеротично, антимикробно и противовъзпалително действие. Бялата бреза добавя противовъзпалително и обезболяващо действие.

100% натурален продукт за бърз и траен ефект.

Имате въпроси или искате да поръчате този продукт - свържете се с мен:
mega987@abv.bg



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: konsult
Категория: Бизнес
Прочетен: 25695
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930