Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 12:23 - ДОХОД ИЛИ БЛАГОСЪСТОЯНИЕ
Автор: konsult Категория: Бизнес   
Прочетен: 783 Коментари: 0 Гласове:
0



Истина е, че високо платените специалисти разполагат с пари, за да купуват и правят каквото поискат. Много от тях НЯМАТ ВРЕМЕ, защото са ЗАДЪЛЖЕНИ да продължават да работят всеки ден. В действителност те ТРЯБВА да работят, за да създават доход, който им позволява да поддържат начина си на живот. Хората, за които работата е капан - без значение дали изкарват много или малко, са жертви на създаване на доход. Те не създават истинско благосъстояние.
При създаването на доход разменяш времето за пари, което означава, че не получаваш никакви пари, докато ти самият не си свършиш работата. За съжаление това е като постоянна въртележка. Най-лошото е, че когато въртележкато спре, спира и доходът. Което означава, че работещите, които изпаднат в беда - болест, трудова злополука, уволнение, закриване на работни места, остават без доходи. Нека да бъда ясна - това не означава, че не трябва да работим - напротив.
За щастие има и друг вид доход освен временния. Нарича се пасивен доход и за разлика от временния, пасивният доход продължава да носи пари независимо от това дали ходиш на работа или не! Защото той не се базира на процеса на размяна на времето ти за пари. Създаването на благосъстояние има постоянен характер. Ключът е в максимално пълноценното използване на времето, с което всеки от нас разполага.
За щастие днес има начин да мултиплицираме част от времето си ( а ние всички имаме еднакво количество от него), за да създадем истинско благосъстояние, вместо да мултиплицираме парите, с които разполагаме ( които повече от нас имат в ограничен размер).
За щастие днес съществува система за мултипликация, чрез която можеш да размениш малко от времето си за много пари, вместо линейната система, чрез която разменяш много от времето си за малко пари.
За щастие, днес съществува проста и лесна система - достъпна за обикновения човек за многократно увеличаване на твоето време и усилия, която се възпроизвежда лесно и буквално всеки може да изкопира.
И за щастие всеки, който чете това, може да се възползва, тъй като аз разполагам с нужната информация и с радост бих я предоставила на всеки, който се интересува.:))
Пишете на: mybusiness@abv.bg
Успех!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: konsult
Категория: Бизнес
Прочетен: 25689
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930